Belgium
Netherlands

Beschikbaar in België en Nederland

Menarini Diagnostics GlucoLog Lite

 

OMSCHRIJVING

Glucolog Lite Diabetes Dagboek is een gratis applicatie voor uw smartphone en tablet, beschikbaar voor Apple, Android, Windows en Blackberry apparaten. Vanaf nu kunt u uw diabetes onderweg beheren: het opslaan van uw Glucose en B-ketonen waarden en analyseren van trends en variaties hierin. Alle informatie kan rechtstreeks per e-mail worden verzonden naar uw arts of diabetesverpleegkundige via uw smartphone en tablet.

 
 

EIGENSCHAPPEN

 
   

LOGBOEK

Glucose- and ß-ketonen waarden kunnen op tijd en datum worden gesorteerd. Bij het correct monitoren en bij therapeutische controle van mensen met diabetes moet rekening worden gehouden met de waarden van ketonen (β-OHB) – het belangrijkste ketonen lichaam verzameld in het bloed, als ook de bloedsuikerwaarden. DKA treed met name op bij patiënten met Type 1 diabetes (T1D). Alle gegevens worden automatisch gerangschikt in een overzicht met statistische analyses.

Menarini Diagnostics GlucoLog Lite - Glycemia Results

Menarini Diagnostics GlucoLog Lite - Glycemia Diary

 

KAARTEN / GRAFIEKEN

Alle resultaten en trends worden gerangschikt en weergegeven in een grafisch overzicht waarbij de resultaten, die buiten het normale bereik vallen, (hyper- of hypoglycaemia) worden weergegeven in verschillende kleuren.

Menarini Diagnostics GlucoLog Lite - Glycemia Graphic

Menarini Diagnostics GlucoLog Lite - Glycemia statistics

Menarini Diagnostics GlucoLog Lite - Ketones Results

 

TYPE

Bij elk resultaat kan de gebruiker opmerkingen invoeren over sport, medicatie of dieet.

 

PERSONALISATIE

De software kan worden aangepast aan de behoeften van elke gebruiker, dankzij het eenvoudige configuratieprogramma. Gebruikers kunnen eveneens hun grenzen voor de bloedsuikerwaarden instellen door middel van hun persoonlijke profiel.

 

E-MAIL

De gebruiker kan zijn resultaten met bijbehorende informatie direct versturen naar zijn/haar behandelaar.

Menarini Diagnostics GlucoLog Lite - Glycemia Diary

 

Gratis te downloaden:

Apple Store

Google Play

Houdt u er rekening mee dat de bovenstaande links u naar een website brengen waarvan de inhoud is ontworpen in overeenstemming met de landspecifieke wet- en regelgeving.

Onze waarden

10 waarden die het proces van onze groep beïnvloed hebben.

LEES VERDER »