Belgium
Netherlands

GlucoMenTM Day CGM

De GlucoMen Day® CGM is een real-time subcutane Continue Glucose Monitoring systeem. Dankzij de unieke GlucoMen Day® CGM Sensor technologie, wordt de kleine sensordraad aangebracht onder de huid zonder een begeleidende naald. Dit resulteert in een verlaagd risico op pijn en bloedingen tijdens het aanbrengen. De electrochemische enzymatische sensor meet 14 dagen lang het glucoseniveau in het interstitiële vocht, de data wordt opgeslagen in de zender en verzonden via Bluetooth naar de bijbehorende App, die iedere minuut een nieuwe glucosewaarde toont.

Systeem onderdelen

De GlucoMen® Day App

De GlucoMen Day® CGM App (voor zowel Android als iOS smartphones) toont de meest recente glucosewaarde ( iedere minuut een nieuwe waarde ), trendpijl en glucose grafiek. De App geeft de gebruiker de kans om hoog/laag alarmen, snel veranderende glucose alarmen en voorspellende alarmen in te stellen en aan te passen. Data kan realtime gedeeld worden in een gecertificeerde cloud , en op afstand gedeeld worden met een zorgverlener of verzorger.

Data analyses bevatten Time in Range, Gemiddelde, SD, CV% en AGP, en kunnen direct in de App bekeken worden of in de GlucoLog web software.

Milieuvriendelijk

Na 5 jaar continu gebruik, is het verbruik van het GlucoMen® Day CGM systeem slechts 2 lithium batterijen en circa 3 Kg plastic, terwijl vergelijkbare producten van andere fabrikanten wel tot 120 lithiumbatterijen en 18 Kg plastic verbruiken.

Onze waarden

10 waarden die het proces van onze groep beïnvloed hebben.

LEES VERDER »