Belgium

WAARDEN IN ACTIE

Everyday we put our values into action. 10 values, which have given life to Menarini and have shaped its history.
All of us are part of them and act them out by constantly applying the values to our daily practices.
People are at the heart of Menarini's values.

Discover all of Menarini’s initiatives.To enter the heart of our values select the value and read the articles.
De persoon staat centraal Toewijding en betrokkenheid Excellentie Ethiek en transparantie Focus op de patiënt Innovatie Multiculturele identiteit Verantwoordelijkheid Solidariteit Milieubescherming
TOEWIJDING EN BETROKKENHEID
Passie, wilskracht en deelname behoren tot de manier waarop wij werken; toewijding zit in het DNA van onze onderneming.
DE PERSOON STAAT CENTRAAL
Mensen zijn onze grootste waarde. Samen hebben wij onze identiteit vorm gegeven en samen zullen we verder aan onze toekomst bouwen.
EXCELLENTIE
In ons dagelijks werk hebben wij de doelstelling om niet alleen onze grenzen te bereiken maar om ze te overstijgen, en de lat steeds hoger te leggen om een groeiende waarde te geven aan wat wij doen.
ETHIEK EN TRANSPARANTIE
In al onze werkprocessen hanteren wij de hoogste ethische normen. Bij ons werk zetten wij ons in om ethisch correct gedrag te bevorderen en te steunen.
MULTICULTURELE IDENTITEIT
Vandaag de dag zijn wij een “multinationale familie”. Ons idee was dat we ooit met duizenden zouden zijn, en vele verschillende talen zouden spreken.
VERANTWOORDELIJKHEID
Wij hechten veel waarde aan het verantwoordelijkheidsgevoel dat elk van ons heeft, omdat ieder van ons Menarini vertegenwoordigt.
FOCUS OP DE PATIËNT
De aard van onze identiteit wordt gedicteerd door onze focus op de patiënt. Al onze activiteiten worden geïnspireerd door deze fundamentele waarde.
INNOVATIE
Creativiteit, ondernemingsgeest en de moed om te veranderen zijn de drijvende krachten achter al onze keuzes. Innovatie is de sleutel tot elk succes.
SOLIDARITEIT
Wij bieden steun aan degenen die het minder goed getroffen hebben en behoeftig zijn. Dit is een van onze verplichtingen.
MILIEUBESCHERMING
Wij bevorderen en ontwikkelen een individueel en collectief bewustzijn van de noodzaak om de wereld om ons heen te beschermen.

Onze waarden

10 waarden die het proces van onze groep beïnvloed hebben.

LEES VERDER »