Belgium
Netherlands

Zenit fast

De informatie in deze sectie is exclusief bedoeld voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Zo snel en eenvoudig als u wenst!

Zenit fast is het nieuwe geautomatiseerde systeem van A. Menarini Diagnostics voor acquisitie, analyse en opslag van beelden van IFA slides. Zenit fast biedt vele voordelen aan het laboratorium, zoals een beter beheer van IFA testen en de standaardisatie van validatieprocedures, wat zorgt voor een lagere intra- en inter-laboratorium variabiliteit.

Zenit fast onderscheidt zich van andere systemen dankzij de vooruitstrevende autofocus technologie, het scannen van volledige wells, een uniek algoritme voor IFA detectie, de uitgebreide patroonherkenning, de mogelijkheid om verschillende IFA substraten te analyseren en de snelheid van analyse.

 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • Snelle en efficiënte screening van negatieve en positieve samples
 • Snelle scanning van slides: <30 seconden per well (HEp-2 slides, 20x), <2.5 minuten per well voor weefsels
 • Multirun sessies voor verwerking van grote sample aantallen
 • Tray met 8 slide posities
 • Scanning sensor en LED microscoop verlichting van hoge kwaliteit
 • Scannen van de volledige well
 • Virtuele microscoop voor well navigatie
 • Verminderde verbruikskosten

   

Sterk en betrouwbaar informatiebeheer
Zenit fast combineert sterke analysesoftware met een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface.
De software is gestructureerd in 3 hoofdmodules:
Scannen, Validatie en Archivering.

 • Scannen: De gebruiker kan een werklijst opladen en de reeds verwerkte en gemonteerde slides automatisch laten scannen. Het scannen kan geactiveerd worden in manuele of automatische modus.
 • Validatie: Het digitale beeld wordt weergegeven, waarin genavigeerd kan worden met de virtuele microscoop. De gebruiker kan de resultaten interpreteren en valideren met behulp van de software interface. De aanpasbare beeldweergave vergemakkelijkt de navigatie. De resultaten kunnen onmiddellijk naar het LIS gestuurd worden zodra elke well werd gevalideerd.
 • Archivering: De gebruiker kan de patiëntendatabase, de uitgevoerde testen en de verwerkte slides raadplegen. Het is mogelijk om te zoeken op vrije tekst alsook via meerdere en complexere zoekopdrachten.
Het systeem kan nu ook onderscheid maken tussen positieve en negatieve monsters voor zowel ANCA E als ANCA F en het type patroon definiëren (zie gedetecteerde patronen in de sectie Technische gegevens).
Een nieuwe functie in de software maakt het ook mogelijk om onderscheid te maken tussen positieve/negatieve resultaten op DNA Crithidia-glaasjes.

Onze waarden

4 waarden, die leven hebben gegeven aan Menarini en haar geschiedenis hebben bepaald

LEES VERDER »