Belgium
Netherlands

Zenit reagents

De informatie in deze sectie is exclusief bedoeld voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

A. Menarini Diagnostics werkt al jaren samen met experts uit de industrie om Zenit-producten te ontwikkelen en het auto-immuniteitsportfolio up to date te houden volgens de behoeften van de klant.

We zijn in staat om onze klanten een reeks assays te bieden voor de screening (IFA) en tests op het tweede niveau (ELISA).

Zenit IFA-reagentia is een complete productlijn voor de detectie van auto-antilichamen tegen verschillende subcellulaire componenten.
Alle reagentia zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met Zenit PRO of andere Zenit IFA-processors en Zenit snel.
De voorbereiding, lezing en interpretatie van de substraten is volledig geautomatiseerd, wat de standaardisatie verbetert en de handen in de tijd verkort. De aanwezigheid van barcodes zorgt voor volledige traceerbaarheid.
Elke component is volledig geoptimaliseerd: onze conjugaten bevatten ideale F / P-verhoudingen om duidelijke specifieke fluorescentie te produceren. Tegenkleuring is ontwikkeld om het beste contrast te bieden en de achtergrond te verminderen. Serumverdunners stabiliseren antigeen / antilichaamcomplexen en behouden de ideale morfologie om duidelijke reacties te geven. Ons afdekmedium is speciaal ontwikkeld om vlekken te behouden met minimale vervaging.
Kwaliteit is het kenmerk van het assortiment van A. Menarini Diagnostics IFA.
Met meer dan 20 jaar leiderschap in ELISA-technologie, kan A. Menarini Diagnostics ook een breed scala aan ELISA-testen aanbieden om doelwit-specifieke antilichamen te meten voor de diagnose van auto-immuunziekten met vertrouwen, betrouwbaarheid en consistentie.
ELISA-reagentia voor botmetabolisme en infectieziekten zijn ook beschikbaar in het portfolio.
IFA / ELISA-reagentia - belangrijkste kenmerken
  • Antigenen geselecteerd en gepresenteerd in een sterk gezuiverde vorm voor de hoogste nauwkeurigheid
  • Gestandaardiseerde componentensets en methoden voor grotere reproduceerbaarheid
  • Optimale detectiesystemen voor verhoogde gevoeligheid en specificiteit
  • Optimaal ontwerp voor prestaties op geautomatiseerde platforms van A. Menarini Diagnostics

Onze waarden

4 waarden, die leven hebben gegeven aan Menarini en haar geschiedenis hebben bepaald

LEES VERDER »