Belgium
Netherlands

Antigeen Sneltest Cassette SARS-CoV-2 (SWAB)

pack-ag-test

COVID-19 OVERZICHT

De nieuwe coronavirussen behoren tot de p-gen. COVID-19 is een acute infectieziekte van de luchtwegen. Mensen zijn over het algemeen vatbaar. Momenteel zijn de patiënten die besmet zijn met het nieuwe coronavirus de belangrijkste infectiebron; asymptomatisch geïnfecteerde mensen kunnen ook een besmettelijke bron zijn. Op basis van het huidige epidemiologische onderzoek is de incubatietijd 1 tot 14 dagen, meestal 3 tot 7 dagen. De belangrijkste manifestaties zijn koorts, vermoeidheid en droge hoest. Verstopte neus, loopneus, keelpijn, spierpijn en diarree komen in enkele gevallen voor.

Antigeen is over het algemeen detecteerbaar in monsters van de bovenste luchtwegen tijdens de acute fase van infectie. Een snelle diagnose van SARS-CoV-2-infectie zal zorgprofessionals helpen om patiënten efficiënter en effectiever te behandelen en de ziekte onder controle te houden.

 
 

PRODUCTINFORMATIE

De Coronavirus Ag Rapid Test Cassette (Swab) is een in vitro immunochromatografische test voor de kwalitatieve detectie van nucleocapside-eiwitantigeen van SARS-CoV-2 in nasofaryngeale (NP) uitstrijkjes, direct of nadat de uitstrijkjes zijn toegevoegd aan virale transportmedia van individuen die door hun zorgverlener worden verdacht van COVID-19. Het is bedoeld om te helpen bij een snelle diagnose van SARS-CoV-2-infecties.

 

COMMENT COMMANDER

 

tab-3

 

Onze waarden

4 waarden, die leven hebben gegeven aan Menarini en haar geschiedenis hebben bepaald

LEES VERDER »